Allévo

Allévo representeras i Norden av några av de absolut främsta produkterna inom viktminskning. Varumärket grundades 2007 och har sedan dess haft en stor framgång på den svenska marknaden.
allevo
Man pratar om Allévo-metoden som bygger på ett stort utbud av produkter för viktminskning som fungerar, och som konsument är man garanterad stöd och coachning från Allevó för att nå sina mål. Allévo vill att man direkt ska kunna se resultat och att man sedan ska lyckas behålla sin nya vikt på en stabil nivå. När man använder sig av Allévos produkter erbjuds man som konsument personligt stöd i form av en viktcoach via internet eller mobiltelefon, allt för att vägen till ett lättare liv skall bli enklare att gå på.

Allévos sortiment är lätt att få tag på, det går att finna i vanliga välsorterade mataffärer, apotek, de flesta hälsokostaffärer och på internet.

Allévo-metoden

Allévos metod går ut på att man som konsument ska känna att man har kontroll över sin vikt och sitt liv, samtidigt som man mår bra till både kropp och själ.

I metoden ingår ett stort sortiment av varierade produkter som du kan addera till din dagliga kost alternativt ersätta hela måltider med, samtidigt som du får stöd av en professionell viktcoach. Du väljer själv om du vill hålla kontakten på internet, genom surfplattan eller med mobiltelefonen.

Tanken med Allévo-metoden är att man på ett stabilt sätt ändrar sina vanor, inte bara vad gäller kost utan också sitt tankesätt och synen man har på hälsa och välmående. Allévo strävar efter nöjda kunder som lyckas leva ett hälsosamt liv med hjälp av deras produkter. Det viktiga är inte bara att gå ned i vikt, utan också att kunna behålla den nivån man nått. Varaktiga resultat når man bäst genom att förändra sin livsstil på sikt.

Beroende på hur ditt BMI ser ut vid start finns det tre faser man går igenom, Allévos viktcoacher hjälper och ger stöd inom alla faser:

  • – Kickstartsfasen: är lika med snabb viktminskning och rekommenderas för dig som har ett BMI över 25. Alla måltider ersätts med Allévo VLCD/ LCD. Detta ger en rask viktminskning.
  • – Viktminskningsfasen: ger en medelsnabb viktminskning för personer med ett BMI under 25 eller för dem som redan har gjort en Kickstart. Här kombineras Allévos produkter med vanlig mat och träning.
  • – Behållfasen: för att behålla den vikten man har gått ner till och sett som sin målvikt, med hjälp av en kombination av Allévos produkter, vanlig mat och träning.

Produkter

Allévo har ett stort sortiment av kost- och måltidsersättningar.

Kostersättningen är produkter inom Very Low Calorie Diet, VLCD, som innehåller alla vitaminer och mineraler som är viktiga för en varierad kosthållning. Det betyder att man kan byta ut alla måltider under tre veckors tid mot Allévos produkter för en rask viktförminskning. Produkterna ligger på 450- 800 kcal per dag.

Allévos produkter består av shakes, smoothies, soppor, måltider, bars, RTD och en hel del tillbehör som kan komma väl till pass.

Lämna en kommentar