Walden Farms

Berättelsen om Walden Farms började redan år 1972 då det här amerikanska företaget tog fram salladsdressingar som var kalori- och fettsnåla. Idag så är Walden Farms ett märke som står bakom en rad olika produkter som är kalorifria, utan fett, utan kolhydrater och utan gluten. Det här är drömmen för den som försöker gå ner i vikt såväl som för den som är diabetiker och behöver bättre alternativ. Det här företaget drivs nu av den tredje generationen men inställningen och mottot har inte förändrats. Man gör fortfarande sitt bästa för att ta fram kalorifria matprodukter som håller hög kvalitet och som smakar gott.

walden farms

Walden Farms goda produkter

Det som är så unikt med Walden Farms produkter är att de erbjuder den goda smaken som man vill ha men utan att tillföra kalorier. Genom att använda sig av naturliga ingredienser så lyckas företaget skapa produkter som är söta men utan socker. Man använder sig till exempel av äkta fruktextrakt och andra naturliga ingredienser som ren kakao för att få fram smaken utan att detta ska leda till onyttiga produkter. Andra produkter där man inte är ute efter sötma blir goda med hjälp av kryddor och örter. Oavsett vilken produkt som man väljer så kan man lita på att den innehåller minimalt med kalorier och att man inte får i sig socker och annat som inte är nyttigt.

Som en del av varje diet

Många i USA tror att Walden Farms är en del av just deras diet och det beror på att många olika dietprogram rekommenderar produkterna. Walden Farms samarbetar inte med något särskilt dietprogram men deras produkter passar i stort sett varje diet. När man ska minska på kalorier eller undvika kolhydrater och socker så är det här ett riktigt bra alternativ och det är därför som så många olika viktminskningsklubbar rekommenderar Walden Farms.

Det är just det där att man kan gå ner i vikt genom att byta ut vanliga produkter som ketchup, pastasås och chokladsås till Waldens alternativ som är så uppskattat. Walden själva säger att man med deras produkter kan spara 330 kalorier per dag och att man på ett år kan räkna med att gå ner 15 kg bara genom detta. Om man lägger till träning och en god kost i övrigt så kan det förstås bli mer samtidigt som man mår bra av att undvika produkter som inte är bra för hälsan som vitt socker. Om det är så att det känns svårt att leva utan vissa söta inslag så kan man alltså klara av sin diet genom att byta ut mot det kalorifria alternativet från Walden Farms.

Rekommenderade produkter

När man ser på recensioner av Walden Farms produkter så är det väldigt många som tycker att de smakar riktigt gott. Det finns de som inte gillar smaken som givetvis skiljer sig en aning från produkter som innehåller socker och annat onyttigt men de allra flesta uppskattar de kalorifria alternativen. En produkt som verkligen kan rekommenderas är Walden Farms chokladsirap som är helt utan kalorier men som kommer med en ljuvligt söt smak. Den här sirapen kan man hälla över vaniljglassen som man unnar sig eller lägga till yoghurten för ett härligt lyft. Den här sirapen kan man också använda för att laga varm choklad med.

Walden står fortfarande bakom en massa goda salladsdressingar och dessa finns i olika smaker. Då man ska äta mer grönt för att gå ner i vikt och må bättre så kan man gott unna sig lite mer smak med hjälp av en dressing som inte adderar kalorier. Walden Farms erbjuder även kalorifri majonnäs vilket kan komma bra till pass då man vill laga lite godare mat som inte sätter sig på höfterna.

Lämna en kommentar